Üdvözöljük az MAN TopUsed oldalán

Witamy na stronie MAN TopUsed, międzynarodowej marki samochodów używanych MAN Truck & Bus AG.

Minden márkához és típushoz tartozó, kiváló minőségű, használt haszongépjárműveket (tehergépjárműveket és buszokat) forgalmazunk több mint 30 országban, 36 különálló MAN TopUsed központon keresztül. Keresse és találja meg egyszerűen az Önnek szükséges használt tehergépjárművet vagy buszt egyedülálló gépjárműkeresőnkkel, és profitáljon gépjárműveink kiváló minőségéből.

Választott gépjárművét örömmel kiegészítjük egyéni, személyre szabott szervizszolgáltatásokkal, így például Európa-szerte érvényes használtgépjármű-garanciákkal, egyedi finanszírozási lehetőségekkel, személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel, továbbá akár ügyfélspecifikus járműbeállításokkal is. További kérdéseire MAN TopUsed szakértőink szívesen válaszolnak MAN TopUsed központjainkban.

TopUsed központjainkról itt talál további információkat.

A készletünkben megtalálható valamennyi járművet ismerjük, műszakilag ellenőriztük, így Ön a legjobb minőséget kapja méltányos áron. Mi ugyanis tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége, ismerjük az iparágat, és egyedi igényeit is. Örömünkre szolgál, hogy együtt találhatjuk meg az Önnek szóló egészen egyedi, teljes körű szállítási megoldást.

Az MAN TopUsed teljesítményeiről további információkat a Teljesítmények MAN TopUsed cím alatt talál.